My red map


visited 47 states (20.8%)
Try Neptyne, the programmable spreadsheet

petek, 4. januar 2013

Decembrsko smučanje na Rogli

Kot vsako leto, tudi letos nas je zime presenetila :) A tokrat - pozitivno! Že v začetku decembra je zapadel sneg in sva komaj dočakala, da sem nekaj dni prosta in da greva malo smučat še pred koncem sveta ;)

V nedeljo 16. decembra sem se vrnila s potepa po Barceloni in - hitro v avto, naprej na Roglo, dokler se sneg še drži površin in so temperature primerne.
V ponedeljek 17. decembra je bilo na Rogli tako prazno, da sva uživala na strminah skoraj sama. Tu pa tam kak smučar, drugače pa fantastično pripravljene proge.
 Freddy se baha z novimi pancerji. Cel važič.
Še en posnetek.

Naša klasika- pozerske fotke :)
2 dni je bilo oblačno, a tretji dan je posijalo tako sonce, da je kraj sveta... Malo nič ljudi, sonček, smučke, sva prav vesela, da sva uspela na predbožično smuko.
Zgornja fotka je slikana pred Uniorčkom, najboljši bife na Rogli. :) Borovničke so zakon, Freddy pa se je navadil še na grog - neke vrste avstrijski jägermeister, ki ga kar zapalijo in moraš plamen upihniti, če ga hočeš spiti... To nam gre.
Še pogled s sedežnice. Med vožnjo je čas za borovničke.
 Skoraj prazne proge.
Nova letošnja proga Jasa-2, še ni pripravljena, tako je nisva testirala. Drugič.
 Še en pogled z vrha na Jaso-2.
hehe, koliko časa prebijeva na Rogli, v hotelu so nama že kar odobrili popust na bivanje... A nama ni težko gor priti....

1 komentar: