My red map


visited 47 states (20.8%)
Try Neptyne, the programmable spreadsheet

torek, 14. februar 2012

Rogla januar 2012

Letošnja zima je čisto skromna s snegom in na prvo smučanje se odpravljamo kar malo s strahom - a bomo sploh smučali? Računamo na nizke temperature in tehnologijo za izdelavo snega. In se nič nisva zmotila!! 15. januarja 2012 na Rogli je sneg le na smučišču. Ampak - proge so tako odlično urejene, sonček, -12C (še dobro, da to izvemo, ko prideva po smuki v hotel :), borovničke so še vedno božanske, bife na Uniorčku obratuje, savne delajo, za večerjo so naredili palačinke... Skratka vse pogoje za odličen dopust!





Seveda, se izživljamo s fotografiranjem. Najprej so imeli eno tekmo, potem pa sva ugotovila, da sama sebi najbolje pozirava :)




Dopustek na Rogli ne bi bil popoln, če ne bi ujeli v objektiv še par čudovitih sončnih zahodov. Ko vidiš kaj takega, čim odpreš oči in pogledaš skozi okno, polepša ti ves dan... Zato pa vedno vzamemo sobo, ki gleda v dolino. Je vredno.


Zadnji dan me napade neka slabost, tudi vreme malo se pokvari, zato namesto smučanja greva na foto-sprehod. Dobila sva idejo, za simpatične fotkice. In čeprav s seboj imava samo prenosnik, ki ni najboljši za obdelavo fotk, na hitro sestavljamo par slikic (doma sicer ugotovimo, da tehnično niso brezhibne, a važna je ideja :)); predvsem pa se ful zabavamo, ko poziramo.



Freddy se pogovarja sam s sabo in če bi uspelo, bi si kaj natočil in nazdravil :)


Za zaključek sklenemo (kot vedno), da Rogla je zakon in da je treba čim prej nazaj, če se bo vsaj malo snega obdržalo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar