My red map


visited 47 states (20.8%)
Try Neptyne, the programmable spreadsheet

četrtek, 16. marec 2017

Velika Planina

Že par let si želim priti na Veliko planino. Kadarkoli, ko sem načrtovala, da bi šla tja, se je naredilo grdo vreme ali celo nevihta, tako do zdaj mi ni nikakor uspelo priti gor. Smo se že začeli smejati - da ne smem si delati načrtov, da moram naravo presenetiti.
Tokrat je bila precej dobra napoved za ves teden. Vseeno še zvečer nisem vedela, ali bi šla res na planino, ali bo vreme zdržalo, 2 uri vožnje, vreme pa se tako hitro spreminja. Zjutraj na Obali je bilo sončno, pa sem si rekla, grem zdaj, pa kar bo bo, sicer nikoli ne bom uspela priti tja. In sem šla.

torek, 7. marec 2017

Estonija januarja - Tallinn

Januarja, zdaj že nekaj let nazaj, bila je zanimiva prilika obiskati Tallinn, prestolnico Estonije. V osnovi je bila to neka službena zadeva, vendar precej družabno-turistično obarvana, tako, da udeleženci srečanja smo bili povabljeni s partnerji. To je bilo obdobje, ko Freddy ni stopil v letalo že dobrih 15 let in leteti s prestopanjem nekam v Estonijo bilo je zanj kar izziv. Estonija je taka uganka, da bilo bi škoda izpustiti priliko.